Korean
English
About Program Speakers Participation General Information Media Center
Program
Program at a Glance
Daily Program
Social Program
Program at a GlanceProgram > Program at a Glance
Sector 13. Feb. (Wed) 14. Feb. (Thu) 15. Fed (Fri)
Day-1 Day-2 Day-3
10:00-10:30 - -
[Session 4] / 90min.
Emerging Technology
and Complexity
10:30-11:30
[Session 2] / 90min.
UN Global Citizenship
Leadership for Coexistence
in Our Changing World
Seminar
11:30-12:00
Advisory Committee / 60min.
12:00-13:00 Lunch
City Tour & Side Event
13:00-13:10
[Opening Remarks]
[Special Lecture] / 60min.
13:10-14:00 [Keynote Speech] / 50min.
14:00-15:40
[Special Session] / 100min.
[Session 3] / 140min.
Abrupt Climate Change
Seminar
15:40-16:00 Coffee Break
16:00-16:20
[Session 1] / 120min.
Existence and Meaning
16:20-16:40 Coffee Break
16:40-18:00 Book Talk
18:00-20:00 Welcome Reception Gala Dinner
*This program is subject to change without notice.
Host / OrganizersGangwon ProvinceGangwon CVBPyeongChang R&D CenterSponsorKorea Tourism Organization
Secretariat of PyeongChang Forum
11 Subyeongongwon-gil, Chuncheon-si, Gangwon-do, Republic of Korea 24239|T. +82-70-8670-3312|E. pyeongchangfr.reg@gmail.com
COPYRIGHT PyeongChang Forum. ALL RIGHT RESERVED.